preloder

De Streetplug

Volgende

Een uniek, innovatief product door mooie samenwerking gefinancierd

De Streetplug is een innovatief product en biedt een oplossing voor het laden van elektrische voertuigen. Het gaat hierbij om een ondergrondse laadvoorziening, waardoor obstakelvorming en wildgroei in de openbare ruimte voorkomen worden.

De Streetplug is een ingenieus product en wordt bediend door een app op je smartphone. Wanneer de Streetplug wordt geopend kan de laadkabel worden aangesloten in de Streetplug. Op het moment dat de Streetplug wordt gesloten, start het laadproces.

Meer informatie over de Streetplug vindt u op: www.streetplug.nl.

Knap staaltje vindingrijkheid

Mark de Leeuw en Ferdi Laban zijn de grondleggers van dit knap staaltje vindingrijkheid. Nadat de contouren van de Streetplug gedefinieerd waren, hebben zij Perry Boogaard in de arm genomen om het businessplan op te stellen en de financiering van dit unieke en perspectiefvolle product te arrangeren.

Het proces kenmerkt zich door een intensieve samenwerking waarbij diverse partijen uit het netwerk van De Zeeuwse Zaken zijn benaderd. Het resultaat van de samenwerking mag er zijn: naast een deel bancaire financiering door Rabobank, heeft Innogo een innovatiefinanciering verstrekt. Daarnaast is er een informal investor gevonden die achtergesteld vermogen beschikbaar heeft gesteld en een belang heeft verworven in Streetplug B.V.

Naast de financiële middelen, worden ondernemerskwaliteiten toegevoegd en groeit het perspectief van dit kansrijke, innovatieve product.

Neem ook contact op met de Zeeuwse Zaken

Dagelijks houden wij ons bezig met het koppelen van investeringsbehoefte en-aanbod. Dit is dan ook slechts één van de projecten die succesvol zijn uitgevoerd door De Zeeuwse Zaken. Graag helpen we u bij zakelijke of financiële vraag met betrekking tot bedrijfsfinanciering en/of financiële planning.

Recente projecten

De Streetplug

Een uniek, innovatief product door mooie samenwerking gefinancierd De Streetplug is een innovatief product en biedt een oplossing voor het ...

Climanova sparringpartner

Sparring partner bij Climanova Climanova BV is een innovatieve, sterk groeiende, internationaal actieve onderneming. Door de jaren heen is ...

Epesi Creative New Media BV

Ondernemingsplan en kapitaalinjectie Epesi Creative New Media BV is een innovatieve ICT onderneming die activiteiten ontplooit op het gebie...

Holland Spine Centre Rotterdam

Holland Spine Centre - Bedrijfsfinanciering en crowdfunding Holland Spine Centre Rotterdam (HSC Rotterdam) is een nieuw onderneming gericht...


Posted on 8 februari 2018