preloder

Epesi Creative New Media BV

Vorige Volgende

Ondernemingsplan en kapitaalinjectie

Epesi Creative New Media BV is een innovatieve ICT onderneming die activiteiten ontplooit op het gebied van het beheer van ICT netwerken en componenten en software ontwikkeling. De dynamiek binnen onze sector is groot en we hebben een nieuw concept bedacht om de klantbeleving in winkels te verbeteren door het gebruik van intelligente software.

Dit kansrijke concept is onder begeleiding van Perry Boogaard vertaald naar een integraal businessplan waarin aspecten als marktanalyse, onderneming en ondernemers, SWOT, financiële analyses en prognoses zijn beschreven. Onderdeel van het businessplan is ook het investerings- en financieringsplan.

Met hulp van Perry is de financiering gerealiseerd wat uiteindelijk heeft geleid tot een gestapelde financieringsoplossing. De behoefte aan kapitaal is ingevuld door subsidies, investering middels het verwerven van een belang in de onderneming door een investeerder en een lening verstrekt door een informal investor.

De bedrijfskundige kennis en ervaring en het grote netwerk in de financiële wereld van Perry hebben ons als ondernemers verder geholpen. We hebben de samenwerking als prettig, intensief en succesvol ervaren.

Neem ook contact op met de Zeeuwse Zaken

Dagelijks houden wij ons bezig met het koppelen van investeringsbehoefte en-aanbod. Dit is dan ook slechts één van de projecten die succesvol zijn uitgevoerd door De Zeeuwse Zaken. Graag helpen we u bij zakelijke of financiële vraag met betrekking tot bedrijfsfinanciering en/of financiële planning.

Recente projecten

Bushcraftshop.nl bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering bushcrafshop.nl De eigenaar van Bushcraftshop richtte in 2012 zijn onderneming op. Zijn passie voor outdoor en natuur...

Restaurant Da-Xin Introduceert Authentieke Wereldkeuken dankzij Crowdfunding

Drie authentieke Aziatische keukens op één locatie  Een Aziatisch restaurant met drie authentieke keukens op één locatie: Chinees,...

Holland Spine Centre Rotterdam

Holland Spine Centre - Bedrijfsfinanciering en crowdfunding Holland Spine Centre Rotterdam (HSC Rotterdam) is een nieuw onderneming gericht...


Posted on 31 januari 2017