preloder

De Zeeuwse Zaken over ondernemingsplannen en prognoses

Uw ondernemingsplan helder en gestructureerd?

Uw ondernemingsplan helder en gestructureerd op papier zetten kan een heel proces zijn en is vaak een flinke uitdaging. Waar moet het aan voldoen om financiers aan te trekken? En bovenal: welke conclusies moet u als ondernemer trekken om goed voorbereid aan de slag te kunnen gaan?

De positionering, de commerciële analyse en risico-analyse aangevuld met een gedegen uitgewerkte financiële prognose zijn bij het opstellen van een ondernemingsplan cruciaal. De Zeeuwse Zaken heeft met ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden van MKB ondernemers in succesvolle business, hiervoor een aantal belangrijke tools ontwikkeld, die u terugvindt in onze DZZ Advies Pakketten.


DZZ Advies Pakketten

Heeft u behoefte aan heldere afspraken? Wilt u weten wat u zelf kunt doen en wat wij als adviseur voor u kunnen betekenen? En bovenal wat de begeleiding of het opstellen van uw ondernemingsplan gaat kosten?

Met de DZZ Advies Pakketten, waarbij een vaste prijs geldt die vooraf met u wordt overeengekomen weet u precies waar u aan toe bent. Wel zo goed geregeld!

DZZ Compact – Bij het DZZ Compact Pakket stelt u zelf uw ondernemingsplan op inclusief de financiële prognose.
Onze adviseur beoordeelt uw plan en begeleidt het gehele proces.

DZZ Comfort – Bij het DZZ Comfort Pakket stelt u zelf uw ondernemingsplan op. Onze adviseur begeleidt en stelt de financiële prognose op die aansluit op uw plannen.

DZZ Compleet – Bij het DZZ Compleet Pakket verzorgt onze adviseur op basis van uw input en een grondige marktanalyse het gehele businessplan, inclusief de financiële prognose.

Wilt u meer weten over onze pakketten?

Neem contact op met onze adviseurs:
Perry Boogaard of John van der Valk en we maken een persoonlijk plan van aanpak.

Meer weten over ondernemingsplannen opstellen?

Hieronder vindt u een kort vragenformulier. Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over het opstellen van ondernemingsplannen, vul dan onderstaand formulier in en één van onze deskundigen zal snel en vrijblijvend contact met u opnemen om de opties te bespreken.

Projecten

Category: DZZ, Ondernemingsplan
Ruim 500.000 euro in twee dagen gefund
31 januari 2017 0 Comments
De kracht van incentives bij een crowdfunding campagne (Open dag O.O.S. Serooskerke voor crowdfunding investeerders)Waar is de financiering voor aangewend?De financiering was bedoeld...
Category: Investeren, Ondernemingsplan, sparring partner
Epesi Creative New Media BV
14 februari 2018 0 Comments
Ondernemingsplan en kapitaalinjectie Epesi Creative New Media BV is een innovatieve ICT onderneming die activiteiten ontplooit op het gebied van het beheer van ICT netwerken en...
Category: Bedrijfsfinanciering, Corporate finance, Ondernemingsplan
De Streetplug
14 februari 2018 0 Comments
Een uniek, innovatief product door mooie samenwerking gefinancierd De Streetplug is een innovatief product en biedt een oplossing voor het laden van elektrische voertuigen. Het gaat...
Category: Bedrijfsfinanciering, Corporate finance, Investeren, Ondernemingsplan
Succesvolle aankoopbegeleiding Zeeland Groep Middelburg
11 mei 2018 0 Comments
Succesvolle aankoopbegeleiding Zeeland Groep Middelburg B.V. Stefan van Meurs is de nieuwe en trotse eigenaar van Zeeland Groep Middelburg. In 2017 is hij in gesprek geraakt met de...

"De financiering werd gerealiseerd, hetgeen uiteindelijk heeft geleid tot een gestapelde financieringsoplossing. De behoefte aan kapitaal is ingevuld door subsidies, investering middels het verwerven van een belang in de onderneming door een investeerder en een lening verstrekt door een informal investor. De bedrijfskundige kennis en ervaring en het grote netwerk in de financiële wereld van Perry hebben ons als ondernemers verder geholpen. We hebben de samenwerking als zeer prettig, intensief en succesvol ervaren."

Epesi Creative New Media BV

Aanmelden voor Z-Mail

En u ontvangt regelmatig updates van de financiële Zeeuwse markt met betrekking tot bedrijfsfinancieringen, investeringen en financiële planning.