preloder

Ruim 500.000 euro in twee dagen gefund

Vorige

De kracht van incentives bij een crowdfunding campagne

(Open dag O.O.S. Serooskerke voor crowdfunding investeerders)

Waar is de financiering voor aangewend?

De financiering was bedoeld voor de aankoop van Villa Welgelegen, gelegen in een park aan de Oostkapelseweg 4 te Serooskerke (Walcheren) en is in gebruik genomen door OOS-International B.V. als hoofdkantoor. De villa is een monumentaal landgoed uit 1894, dat al meer dan een eeuw lang het meest toonaangevende element is in het park van Serooskerke.

527.100,- in 2 dagen succesvol gefund

De financiering via crowdfunding bedroeg, naast andere financiering zoals het nationaal restauratie fonds, 527.100,- en is in 2 dagen succesvol gefund op het platform Geldvoorelkaar.nl. Het project is begeleid door Rijkse Accountants & Adviseurs. Op de feestelijke open dag waren alle investeerders die in aanmerking kwamen voor de incentives uitgenodigd. Het was een zeer geslaagde bijeenkomst met een hoge opkomst van investeerders uit het hele land. De prijs, een reischeque t.w. 5.000,- werd onder de investeerders verloot.

Geldvoorelkaar

John van der Valk, intermediair voor Geldvoorelkaar.nl, heeft de cheque overhandigd. Alle investeerders bij een investering van € 1.000,- of meer werden als bijzondere gast uitgenodigd bij de feestelijke opening van de villa. De aanwezige investeerders waren zeer betrokken en een ambassadeur voor het project. Eén van de meerwaardes van een crowdfundingcampagne, aldus John van der Valk.

//www.ladolcevitatest.nl/DZZ/wp-content/uploads/2017/01/IMG_8614.jpg


Aanmelden voor Z-Mail

En u ontvangt regelmatig updates van de financiële Zeeuwse markt met betrekking tot bedrijfsfinancieringen, investeringen en financiële planning.

    Posted on 31 januari 2017