preloder

De Zeeuwse Zaken over crowdfunding

Financiering door middel van crowdfunding?

Overweegt u om een nieuwe investering of uw (product)ontwikkeling te financieren door middel van crowdfunding? Wij brengen u in contact met het platform dat past bij uw investering.

Crowdfunding voor het MKB

In Nederland zijn er inmiddels ruim 100 verschillende crowdfund platforms, waarbij de meeste een duidelijke profilering kiezen voor een bepaalde markt of doelgroep. De één werkt vaak met een natura model, denk aan de culturele sector en maatschappelijke projecten. Voor het MKB is meestal een financieringsmodel het beste, waarbij vaak met een annuïtaire lening wordt gewerkt. Bij innovatieve projecten, zoals bij productontwikkeling is een model succesvol waarbij de investeerders ook mede-eigenaar kunnen worden. Kortom, het is maatwerk!

Interesse in crowdfunding?

Neem contact op met onze adviseur John van der Valk, intermediair in crowdfunding en wij regelen de gehele aanvraag bij het platform dat het beste bij uw investering past. We regelen het graag voor u!

Crowdfunding als marketinginstrument

In de huidige veranderende markt heeft crowdfunding in korte tijd een belangrijke plaats in de markt ingenomen. De groei van crowdfunding en de kracht van deze financieringsvorm, ook als marketinginstrument, levert een belangrijke bijdrage aan het herstel van onze economie.

Een bedrijf dat van crowdfunding gebruik maakt, haalt niet alleen financiering op, maar kan het ook goed als marketinginstrument inzetten. Met een aantrekkelijke tegenprestatie zoals een korting of het bijwonen van een opening kan een relatie met toekomstige klanten worden gelegd en tevens een aantal enthousiaste ambassadeurs opleveren.

Meer weten over crowdfunding?

Hieronder vindt u een kort vragenformulier. Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over crowdfunding, vul dan onderstaand formulier in en één van onze deskundigen zal snel en vrijblijvend contact met u opnemen om de opties te bespreken.

Projecten

Category: Bedrijfsfinanciering, crowdfunding
Holland Spine Centre Rotterdam
14 februari 2018 0 Comments
Holland Spine Centre - Bedrijfsfinanciering en crowdfunding Holland Spine Centre Rotterdam (HSC Rotterdam) is een nieuw onderneming gericht op de medisch specialistische behandeling van...
Category: Bedrijfsfinanciering, crowdfunding, financiele planning, Investeren, sparring partner
Climanova sparringpartner
14 februari 2018 0 Comments
Sparring partner bij Climanova Climanova BV is een innovatieve, sterk groeiende, internationaal actieve onderneming. Door de jaren heen is de firma Climanova geëvolueerd van een louter...

Aanmelden voor Z-Mail

En u ontvangt regelmatig updates van de financiële Zeeuwse markt met betrekking tot bedrijfsfinancieringen, investeringen en financiële planning.