preloder

Climanova sparringpartner

Vorige Volgende

Sparring partner bij Climanova

Climanova BV is een innovatieve, sterk groeiende, internationaal actieve onderneming. Door de jaren heen is de firma Climanova geëvolueerd van een louter klimaat technisch installatiebedrijf tot een firma dat technische totaaloplossingen kan bieden.

De engineering vormt in dit geheel de centrale schakel. Ze maakt als het ware de verbinding tussen de commerciële afdeling en de uiteindelijke uitvoering. Vanaf de beginfase wordt de engineering betrokken bij het zoeken naar duurzame oplossingen. Deze vroege betrokkenheid zorgt er eveneens voor dat het traject vlotter verloopt.

De sterke uitvoerende kracht van het bedrijf werd aangevuld met een constructief denkend orgaan. De Climanova projecten kan men indelen in een drietal sectoren: Industrie, gebouwen (kantoren en commerciële ruimtes) en de agrarische sector.

In 2014 is het eerste contact gelegd tussen Harold Buijsse, directeur-eigenaar van Climanova en Perry Boogaard. De stormachtige ontwikkeling waarin het bedrijf terecht is gekomen, heeft diverse vraagstukken op het gebied van strategie van de onderneming, financiering van de groei, huisvesting en personeel gecreëerd.

Regelmatig bespreken we de actuele ontwikkelingen, het financieel perspectief, risicomanagement en andere zaken. Ook aspecten rondom structureren van de activiteiten binnen de onderneming komen aan de orde en worden geregeld. Het sparren met Perry Boogaard als deskundige sparring partner en zijn grote netwerk leveren een waardevolle bijdrage aan de ontwikkelingen van Climanova BV.

//www.dezeeuwsezaken.nl/wp-content/uploads/2017/01/climanova.jpg

Aanmelden voor Z-Mail

U ontvangt updates van de financiële Zeeuwse markt met betrekking tot bedrijfsinvesteringen en financiële planning.

    Posted on 14 februari 2018