preloder

De Zeeuwse Zaken over investeren (kapitaalinjecties)

Uw rendement op uw kapitaal verhogen?

Door te investeren in het Zeeuwse MKB, waarbij ondernemers helpt om hun ambities waar te maken, kunt u het rendement op uw vermogen laten groeien. De Zeeuwse Zaken brengt u in contact met ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal, afgestemd op uw voorkeuren en risicobereidheid.

Voorbeelden van investeringsmogelijkheden

Denk aan onroerend goed projecten, durfkapitaal in groeiende ondernemingen, introductie van nieuwe Product Markt Combinaties, realisatie innovatieve toepassingen en meer. De mogelijkheden zijn divers. U kunt bijvoorbeeld een achtergestelde lening of risicodragend kapitaal verstrekken en/of een belang verwerven in een onderneming. Uiteraard op basis van gezonde, perspectiefvolle uitgangspunten voor de onderneming waar uw kapitaal in wordt gebracht.

De Zeeuwse Zaken regelt het voor u

Graag gaan we met u in gesprek over uw wensen en eisen. Ons grote netwerk en jarenlange ervaring in de financiële sector bieden u de mogelijkheid om uw kapitaal beter te laten renderen en bovendien helpt u Zeeuwse MKB ondernemers om hun plannen te realiseren. Wij regelen het graag voor u!

Meer weten over investeringen?

Hieronder vindt u een kort vragenformulier. Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over kapitaalinjecties, vul dan onderstaand formulier in en één van onze deskundigen zal snel en vrijblijvend contact met u opnemen om de opties te bespreken.

Projecten 'Investeren'

Category: Investeren, Ondernemingsplan, sparring partner
Epesi Creative New Media BV
14 februari 2018 0 Comments
Ondernemingsplan en kapitaalinjectie Epesi Creative New Media BV is een innovatieve ICT onderneming die activiteiten ontplooit op het gebied van het beheer van ICT netwerken en...
Category: Bedrijfsfinanciering, crowdfunding, financiele planning, Investeren, sparring partner
Climanova sparringpartner
14 februari 2018 0 Comments
Sparring partner bij Climanova Climanova BV is een innovatieve, sterk groeiende, internationaal actieve onderneming. Door de jaren heen is de firma Climanova geëvolueerd van een louter...
Category: Bedrijfsfinanciering, Corporate finance, Investeren, Ondernemingsplan
Succesvolle aankoopbegeleiding Zeeland Groep Middelburg
11 mei 2018 0 Comments
Succesvolle aankoopbegeleiding Zeeland Groep Middelburg B.V. Stefan van Meurs is de nieuwe en trotse eigenaar van Zeeland Groep Middelburg. In 2017 is hij in gesprek geraakt met de...

"Een Zeeuws ondernemer verkocht zijn bedrijf en kwam in contact met Perry Boogaard. Tijdens de gesprekken heeft de ondernemer te kennen gegeven te willen investeren in een perspectiefvol Zeeuws MKB bedrijf en hij heeft aangegeven aan welke criteria de investering dient te voldoen. Er is een match ontstaan tussen deze ondernemer en Epesi Creative New Media BV. Deze snel groeiende, innovatieve ICT onderneming ontwikkelt een nieuw concept voor customer experience in fysieke winkels door gebruik van online personal profile connection. Niet alleen de kapitaalsinjectie, maar ook de ondernemerskwaliteiten leveren een belangrijke bijdrage in de verdere strategie en ontwikkeling van Epesi."

Epesi Creative New Media BV

Aanmelden voor Z-Mail

En u ontvangt regelmatig updates van de financiële Zeeuwse markt met betrekking tot bedrijfsfinancieringen, investeringen en financiële planning.