preloder

Succesvolle aankoopbegeleiding Zeeland Groep Middelburg

Vorige Volgende

Succesvolle aankoopbegeleiding Zeeland Groep Middelburg B.V.

Stefan van Meurs is de nieuwe en trotse eigenaar van Zeeland Groep Middelburg. In 2017 is hij in gesprek geraakt met de eigenaar van deze onderneming en zijn er verkennende gesprekken gevoerd. In oktober 2017 is Stefan in contact gekomen met Perry Boogaard, specialist in bedrijfsovernames van De Zeeuwse Zaken.

Na een zorgvuldige inventarisatie, analyse en waardering van de aan te kopen onderneming, zijn de onderhandelingen gestart met de verkoper. Zeeland Groep Middelburg B.V. is een groep waarvan o.a. Zeeland Aanhangwagens B.V. en Zeeland Boten B.V. deel uitmaken. Nadat overeenstemming is bereikt over de overnameprijs en de voorwaarden, zijn de overeenkomsten opgesteld en is de overnamefinanciering tot stand gekomen. Naast de medewerking van de verkoper, heeft ook Rabobank met een financiering de overname mede mogelijk gemaakt.

Stefan typeert het traject als een proces waarin hij veel heeft geleerd en heel veel bij komt kijken. “Een deskundige overname adviseur is hierbij onmisbaar”, zegt Stefan. “Ik ben blij dat ik Perry Boogaard van de Zeeuwse Zaken in de arm heb genomen om te begeleiden en adviseren tijdens het overnameproces”. Een mooi proces dat succesvol is afgerond op 30 april. “Ik sta voor een prachtige uitdaging en ga er samen met de medewerkers van Zeeland Groep Middelburg alles aan doen om onze klanten de beste kwaliteit en service te leveren”. Ook na de transactie zal Perry betrokken blijven en zijn kennis en ervaring inzetten als sparring partner voor Stefan.

//www.dezeeuwsezaken.nl/wp-content/uploads/2018/05/zeeuwse-aanhangers-2.jpg
//www.dezeeuwsezaken.nl/wp-content/uploads/2018/05/logo_zeeuwse-aanhangwagens.jpg

Aanmelden voor Z-Mail

U ontvangt updates van de financiële Zeeuwse markt met betrekking tot bedrijfsinvesteringen en financiële planning.

    Posted on 11 mei 2018