preloder

Overname Interpak door Budelpack

Vorige Volgende

Interpak BV is een professionele co-packer voor Food en Non-food producten. Het bedrijf bestaat ruim 40 jaar en straalt professionaliteit en kwaliteit uit. De bedrijfsgebouwen zijn up-to-date en met een grote diversiteit aan verpakkingstechnieken is Interpak in staat haar klanten optimaal te bedienen en te voldoen aan de moderne eisen.

Perry Boogaard is in 2015 in contact gekomen met de aandeelhouders van Interpak en is de afgelopen jaren nauw betrokken geweest bij de onderneming. Zomer 2017 heeft er een strategische heroriëntatie plaatsgevonden en hebben aandeelhouders besloten om op zoek te gaan naar een strategisch partner. Reden voor dit besluit is dat de komende jaren het beschikbaar hebben van verpakkingscapaciteit voor een breed scala aan verschillende verpakkingstechnieken een voorwaarde is om te blijven voldoen aan de wensen van klanten. Anderzijds is het realiseren van schaalgrootte een voorwaarde om een adequaat kwaliteitsmanagement te kunnen waarborgen.
Na het inventariseren en analyseren van de informatie is eind december 2017 een aantal partijen benaderd om een toekomstig partnership te bespreken. Uit de verschillende partijen die zijn benaderd, is Budelpack de meest geschikte partner gebleken. De verdere gesprekken hebben ertoe geleid dat op 7 september 2018 overeenstemming is bereikt over de overdracht van de aandelen van Interpak aan Budelpack.
De begeleiding door Perry Boogaard van De Zeeuwse Zaken wordt door de aandeelhouders van Interpak getypeerd als betrokken, meedenkend en flexibel. Hij is analytisch sterk en is in staat kritisch te zijn. In het onderhandelingsproces is Perry van grote waarde geweest door zijn sterke onderhandelingsvaardigheden. Al met al een belangrijke steun en onmisbare begeleiding tijdens een intensief overnameproces.

Posted on 17 september 2018