preloder

De Zeeuwse Zaken als sparring partner

De Zeeuwse Zaken als Sparring Partner

Binnen uw bedrijf spelen heeft u regelmatig te maken met allerlei vraagstukken. Die kunnen relatief eenvoudig zijn, maar ook zeer complex met veel impact op uw bedrijf. Het kan zijn dat u hier vaak alleen in staat. Dan is het fijn om een klankbord achter de hand te hebben om deze kwesties in alle vertrouwelijkheid te kunnen bespreken.

De Zeeuwse Zaken biedt zich graag aan als uw sparring partner voor al uw complexe vraagstukken. 

Sturen op financiële informatie

Heeft u ook weleens het gevoel niet te weten waar het geld blijft. Of vraagt u zich weleens af hoe het komt dat uw rekening courant saldo steeds verder oploopt? Grip krijgen of houden op uw opbrengsten en kosten blijkt voor veel ondernemers een uitdaging. We kunnen u helpen met het inzichtelijk maken van uw financiële huishouding binnen uw bedrijf en het formuleren van financiële stuurinformatie. Met De Zeeuwse Zaken als sparring partner krijgt u concrete tips en adviezen om uw financiële doelstellingen te bereiken.

 

Strategische oriëntatie

Vraagt u zich weleens af hoe lang u in de huidige vorm uw bedrijf kan voortzetten? Blijft u zelfstandig of zoekt u samenwerking met een collega of concurrent? Kijkt u naar de mogelijkheden om in uw bedrijfsketen intensief samen te werken met een leverancier of een afnemer? Benut u de kansen die er zijn in de markt om duurzaam te kunnen blijven ondernemen? Vanuit onze betrokkenheid verdiepen we ons graag in uw business en leveren we toegevoegde waarde. U kunt ons inschakelen om uw strategie voor een langere termijn vorm te geven. Door te kijken binnen uw organisatie naar bedrijfsprocessen, medewerkers, beleid & strategie en het management binnen uw onderneming, helpen we u met  concrete verbetervoorstellen en voorzien we u van implementatie adviezen.

 

Klankbord voor u als Directeur/Aandeelhouder

Heeft u als eigenaar van uw bedrijf weleens moeite om uw ideeën te delen met uw medewerkers? Wilt u over onderwerpen klankborden met een onafhankelijke partij die u raad kan geven over onderwerpen binnen uw onderneming? We zijn graag uw partner om met u te sparren over bepaalde zaken die binnen uw bedrijf spelen. Uiteraard onder strikte vertrouwelijkheid. U kunt hierbij denken aan vraagstukken met betrekking tot medewerkers, structureren van activiteiten binnen uw onderneming, uitwerken van plannen over aankoop van een bedrijf of anticiperen op verkoop van uw onderneming. Graag staan we u persoonlijk terzijde met onze ruime bedrijfskundige ervaring in het MKB.

 

U als ondernemer

U steekt al uw energie en zaligheid in uw onderneming. Tijd voor andere dingen is er meestal niet. Ook niet om eens stil te staan bij uw eigen privé situatie. Dit is toch goed geregeld. Toch? De ervaring leert dat dit een ondergeschoven aandachtspunt is. Weet u of uw gezin door kan leven als u iets overkomt? Heeft u wel eens stil gestaan bij uw pensioen? Ja uw bedrijf is uw pensioen, maar weet u dat wel zeker? En zou u niet eens vermogen uit de risicosfeer van uw onderneming halen?

De Zeeuwse Zaken is graag uw sparring partner. Dat kan middels een compleet financieel plan of door samen de zaken te bespreken.

Meer weten over De Zeeuwse Zaken als sparring partner?

Hieronder vindt u een kort vragenformulier. Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over DZZ als sparring partner, vul dan onderstaand formulier in en één van onze deskundigen zal snel en vrijblijvend contact met u opnemen om de opties te bespreken.

Projecten

Category: Investeren, Ondernemingsplan, sparring partner
Epesi Creative New Media BV
14 februari 2018 0 Comments
Ondernemingsplan en kapitaalinjectie Epesi Creative New Media BV is een innovatieve ICT onderneming die activiteiten ontplooit op het gebied van het beheer van ICT netwerken en...
Category: Bedrijfsfinanciering, crowdfunding, financiele planning, Investeren, sparring partner
Climanova sparringpartner
14 februari 2018 0 Comments
Sparring partner bij Climanova Climanova BV is een innovatieve, sterk groeiende, internationaal actieve onderneming. Door de jaren heen is de firma Climanova geëvolueerd van een louter...

Aanmelden voor Z-Mail

En u ontvangt regelmatig updates van de financiële Zeeuwse markt met betrekking tot bedrijfsfinancieringen, investeringen en financiële planning.