preloder

Q-Aviation vindt financiering voor de groei van de onderneming

Volgende

Martijn van Eerden en Jermo de Lange startten in 2016 hun bedrijf Q-Aviation. Een onderneming die verlichting verzorgt voor helikopter platforms, zowel offshore als onshore. Vanaf de start ontwikkelt het bedrijf zich stormachtig; een sensationele groei met behoud van kwaliteit. De internationale focus in combinatie met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding bezorgt de onderneming een stormachtige ontwikkeling.

In 2016 is de financiering afgesloten voor de start van het bedrijf. In verband met de sterke groei en daarmee gepaard gaande investeringsbehoefte, ontstond er vraag naar een tweede financieringsronde om de toekomstige groei te financieren.

Na de kennismaking met de ondernemers en de onderneming, is een analyse gemaakt van het bedrijf en de markt en met name het (mondiale) perspectief in deze nichemarkt is voor het voetlicht gebracht. Vanuit de sterktes en zwaktes van de onderneming, waarbij de ondernemers slagvaardigheid en daadkracht combineren met creativiteit en efficiency, is een businessplan opgesteld met bijbehorende prognoses. De financieringsbehoefte is gedefinieerd en gesprekken met potentiële financiers en investeerders zijn gearrangeerd. De prettige samenwerking met het Zeeuws Participatie Fonds, alsmede Rabobank heeft ertoe geleid dat Q-Aviation een passende financiering heeft aangetrokken waardoor de ambities die Martijn en Jermo hebben, kunnen worden waargemaakt.
Martijn en Jermo, hartelijk dank voor de fijne samenwerking en veel succes met de realisatie van jullie plannen.

De Zeeuwse Zaken
Perry Boogaard

Posted on 15 november 2019