preloder

De Zeeuwse Zaken over de DZZ expertises

Wij geven het Zeeuws bedrijfsleven een impuls door het mobiliseren van kennis van onze klant en de markt. Investeringen en bedrijventransacties nemen toe met De Zeeuwse Zaken als ontmoetingsplaats voor bedrijven, investeerders, financiers en specialisten. Wij regisseren maatwerkoplossingen voor ondernemers vanuit een krachtig netwerk.

Enkele gerealiseerde projecten
Bushcraftshop.nl bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering bushcrafshop.nl De eigenaar van Bushcraftshop richtte in 2012 zijn onderneming op. Zijn passie voor outdoor en natuur...

Restaurant Da-Xin Introduceert Authentieke Wereldkeuken dankzij Crowdfunding

Drie authentieke Aziatische keukens op één locatie  Een Aziatisch restaurant met drie authentieke keukens op één locatie: Chinees,...

Certificering BOBB

De landelijke beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht, de BoBB is sinds 2006 opgericht als specifieke belangenorganisatie.

Ten behoeve van continuïteit binnen het bedrijfsleven is een professionele bedrijfsovername essentieel. Begeleiding bij bedrijfsovernames is geen vanzelfsprekendheid binnen elke willekeurige financiële beroepsgroep, maar vereist specialistische kennis.

De BOBB heeft zich ontwikkeld tot een professionele beroepsorganisatie met erkende en gecertificeerde bedrijfsovername adviseurs, die zich bezighouden met allerhande zaken op dit vakgebied. De BOBB staat garant voor deze kwaliteit middels certificering, een gedragscode en een geschillencommissie. De DZZ partners die zich bezig houden met corporate finance opdrachten zijn aangesloten bij deze belangenorganisatie.

Branches

De DZZ partners werken in de praktijk met name voor MKB ondernemers in de regio Zuid-West Nederland met een duidelijke focus op de markt in Zeeland. Met de ruime ervaring die is opgebouwd richten de partners zich op het breed spectrum binnen het MKB, waarbij specifieke expertise aanwezig in de volgende branches:

 • Technische productiebedrijven
 • Groothandel
 • Detailhandel en webshops
 • Horeca en recreatiesector
 • Zakelijke dienstverlening
 • Medische praktijken
Meer weten over DZZ Expertise?

Hieronder vindt u een kort vragenformulier. Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over DZZ Expertise, vul dan onderstaand formulier in en één van onze deskundigen zal snel en vrijblijvend contact met u opnemen om de opties te bespreken.

Aanmelden voor Z-Mail

U ontvangt updates van de financiële Zeeuwse markt met betrekking tot bedrijfsinvesteringen en financiële planning.

  Benieuwd wat de DZZ adviseurs voor uw bedrijfsovername kunnen betekenen? :

  Voor meer informatie over de overname of verkoop van uw bedrijf kunt u contact met ons op te nemen via info@dezeeuwsezaken.nl of telefonisch met één van onze adviseurs:
  Uitblinken in persoonlijke aandacht, daadkracht en betrouwbaarheid. Uw onderneming staat centraal en door verbindend te zijn en partijen bij elkaar te brengen, help ik ondernemers verde vanuit een heldere visie.
  Perry Boogaard
  Partner
  Een goed persoonlijk financieel plan voor zowel een ondernemer als een particulier is belangrijk om de juiste financiële beslissingen te nemen. Het geeft rust en duidelijkheid voor de toekomst.
  Eric Giesbertz
  Partner
  Ik verbind ondernemers, door succesvol zaken met elkaar te doen. Door ondernemers met elkaar in contact te brengen, of middels het organiseren van presentaties, bijeenkomsten en evenementen.
  John van der Valk
  Partner