preloder

Restaurant Da-Xin Introduceert Authentieke Wereldkeuken dankzij Crowdfunding

Vorige Volgende

Drie authentieke Aziatische keukens op één locatie

 

Een Aziatisch restaurant met drie authentieke keukens op één locatie: Chinees, Koreaans en Thais. De laatste jaren is de populariteit van het wokbuffet dalende en is er een toename van aanbieders van het all-you-can-eat concept in de regio. ‘Tijd voor een nieuwe stap’, dacht Da-Xin.

Trendsetters in Zeeland

Met dit moderne concept wordt naast het huidige publiek ook een jongere generatie bereikt, die op moderne wijze wil bestellen en tevens de ‘authentieke wereldkeuken’ wil proeven en beleven. Food Republic Da-Xin wordt hiermee trendsetter in Zeeland door de vernieuwing van het concept van het Aziatische restaurant anno 2017.

All you can eat

Door te werken met kwaliteitsproducten en een veelzijdige menukaart is de naamsbekendheid groot onder zowel de lokale bevolking als onder toeristen. In 2003 heeft Da-Xin als eerste Aziatisch restaurant naast het à-la-carte restaurant een wokbuffet geïntroduceerd, wat heeft geleid tot een zeer succesvolle periode.

Crowdfunding maakt het mogelijk

Da-Xin maakt gebruik van crowdfunding via het plaform: www.geldvoorelkaar.nl, een crowdfunding platform voor het MKB. De familie Hu heeft de kans gekregen om middels dit platform haar financiering te regelen. Een uitgelezen kans voor een MKB-bedrijf met toekomstvisie.

Ze hebben het volledige benodigde bedrag van 275.000 opgehaald. De verbouwing is in volle gang.

Met de actieve rol van John van der Valk als intermediair en begeleider van de ondernemers bij de aanvraag, wordt de toegevoegde waarde als sparringpartner erg gewaardeerd. Aan de hand van de opgestelde liquiditeitsprognose worden de resultaten van het nieuwe restaurant maandelijks gemonitord.

 

Neem ook contact op met de Zeeuwse Zaken

Dagelijks houden wij ons bezig met het koppelen van investeringsbehoefte en-aanbod. Dit is dan ook slechts één van de projecten die succesvol zijn uitgevoerd door De Zeeuwse Zaken. Graag helpen we u bij zakelijke of financiële vraag met betrekking tot bedrijfsfinanciering en/of financiële planning.

Recente projecten

Bushcraftshop.nl bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering bushcrafshop.nl De eigenaar van Bushcraftshop richtte in 2012 zijn onderneming op. Zijn passie voor outdoor en natuur...

Restaurant Da-Xin Introduceert Authentieke Wereldkeuken dankzij Crowdfunding

Drie authentieke Aziatische keukens op één locatie  Een Aziatisch restaurant met drie authentieke keukens op één locatie: Chinees,...

Holland Spine Centre Rotterdam

Holland Spine Centre - Bedrijfsfinanciering en crowdfunding Holland Spine Centre Rotterdam (HSC Rotterdam) is een nieuw onderneming gericht...


Posted on 31 januari 2017