preloder

De Zeeuwse Zaken over bedrijfsfinanciering

Uw bedrijf groeit

Als onderneming wilt u graag verder. Maar soms moet u eerst investeren voordat u verder kunt groeien. Het feit dat uw bedrijf groeit, is heel positief, maar het kan ook betekenen dat u nu financiering nodig hebt om er later extra van te profiteren.

Een bedrijf overnemen

Wilt u een ander bedrijf overnemen of uw compagnon uitkopen? Wat is dan voor uw overname de beste financieringsoplossing? Of heeft u een tegenslag te verwerken gehad, maar is uw bedrijf wel levensvatbaar en heeft u tijdelijk extra financiering nodig?

Een nieuw bedrijf starten

Aan financiering van uw eigen bedrijf zult u niet ontkomen. Helaas kan dat niet altijd (geheel) uit eigen vermogen. Hoe gaat u dit dan bekostigen? De Zeeuwse Zaken denkt met u mee, adviseert en begeleidt u in de mogelijkheden om uw onderneming te financieren. De Zeeuwse Zaken heeft hiervoor een aantal pakketten samengesteld die helpen om uw ambities waar te maken.

Welke bedrijfsfinanciering heeft u nodig?

De Zeeuwse Zaken denkt met u mee en zoekt uit wat in uw situatie de beste financieringsoplossing is. Is de bank de beste optie voor u of denkt u aan crowdfunding? Misschien bent u het beste geholpen met een investeerder die risicokapitaal inbrengt en kennis en ervaring heeft in de markt waarin u actief bent? Of wellicht denkt u aan een lease constructie of andere alternatieve financieringsvormen? U kunt het laten regelen door De Zeeuwse Zaken.

Meer weten over bedrijfsfinanciering?

Hieronder vindt u een kort vragenformulier. Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over bedrijfsfinanciering en welke het beste bij u past, vul dan onderstaand formulier in en één van onze deskundigen zal snel en vrijblijvend contact met up opnemen om de opties te bespreken.

Projecten

Category: Bedrijfsfinanciering
Bushcraftshop.nl bedrijfsfinanciering
14 februari 2018 0 Comments
Bedrijfsfinanciering bushcrafshop.nl De eigenaar van Bushcraftshop richtte in 2012 zijn onderneming op. Zijn passie voor outdoor en natuurbeleving is de aanleiding geweest om zijn...
Category: Bedrijfsfinanciering, crowdfunding
Holland Spine Centre Rotterdam
14 februari 2018 0 Comments
Holland Spine Centre - Bedrijfsfinanciering en crowdfunding Holland Spine Centre Rotterdam (HSC Rotterdam) is een nieuw onderneming gericht op de medisch specialistische behandeling van...
Category: Bedrijfsfinanciering, crowdfunding, financiele planning, Investeren, sparring partner
Climanova sparringpartner
14 februari 2018 0 Comments
Sparring partner bij Climanova Climanova BV is een innovatieve, sterk groeiende, internationaal actieve onderneming. Door de jaren heen is de firma Climanova geëvolueerd van een louter...

"De financiering werd gerealiseerd, hetgeen uiteindelijk heeft geleid tot een gestapelde financieringsoplossing. De behoefte aan kapitaal is ingevuld door subsidies, investering middels het verwerven van een belang in de onderneming door een investeerder en een lening verstrekt door een informal investor. De bedrijfskundige kennis en ervaring en het grote netwerk in de financiële wereld van Perry hebben ons als ondernemers verder geholpen. We hebben de samenwerking als zeer prettig, intensief en succesvol ervaren."

Epesi Creative New Media BV

Aanmelden voor Z-Mail

En u ontvangt regelmatig updates van de financiële Zeeuwse markt met betrekking tot bedrijfsfinancieringen, investeringen en financiële planning.