preloder

Holland Spine Centre Rotterdam

Vorige Volgende

Holland Spine Centre - Bedrijfsfinanciering en crowdfunding

Holland Spine Centre Rotterdam (HSC Rotterdam) is een nieuw onderneming gericht op de medisch specialistische behandeling van rugklachten bij verwezen en niet-verwezen patiënten. In het voorjaar 2017 hebben de twee Zeeuwse ondernemers Wilfred Joossens en Robert Groot, dit nieuwe medisch centrum in Rotterdam op een A locatie gerealiseerd.

De financiering is grotendeels met crowdfunding tot stand gekomen, waarbij John van der Valk als intermediair het gehele project van aanvraag tot publicatie op geldvoorelkaar.nl heeft begeleid.

De initiatiefnemers Joossens en Groot zijn zichtbaar tevreden over hun campagne: “Naast dat wij in korte tijd onze benodigde financiering voor de verbouwing en inrichting van ons medisch centrum hebben gerealiseerd, heeft de crowdfunding campagne ook positief bijgedragen aan het presenteren en positioneren van ons nieuwe bedrijf. Een meerwaarde van een crowdfunding campagne die we samen met John hebben weten te realiseren”

//www.dezeeuwsezaken.nl/wp-content/uploads/2017/01/john_vander_valk_square.jpg//www.dezeeuwsezaken.nl/wp-content/uploads/2017/01/holland_spine.jpg//www.dezeeuwsezaken.nl/wp-content/uploads/2017/01/holland_spine_2.jpg

Aanmelden voor Z-Mail

U ontvangt updates van de financiële Zeeuwse markt met betrekking tot bedrijfsinvesteringen en financiële planning.

    Posted on 14 februari 2018