preloder

Crowdfunding campagne Pet-specials.nl in 3,5 uur voor 100% gerealiseerd!

Vorige Volgende

Van een hypotheek naar extra geld voor de groei van de onderneming.

De eerste contacten met Kees Traas en zijn vrouw Anita ontstonden na de aankoop van hun nieuwbouwwoning in Middelburg. Tevens wilde Kees eens weten welke mogelijkheden hij had om een extra pensioen op te gaan bouwen. Hier is hij nooit mee bezig geweest en de wens om hier wat aan te doen gaat meer leven. Deze vraagstukken zijn ingevuld en begeleid door Eric Giesbertz van De Zeeuwse Zaken. Tijdens de gesprekken over de financiering van hun nieuwe woning vertelde Kees Traas dat hij graag nog eens verder zou willen groeien in zijn onderneming.

Voor de groei van zijn dierenspeciaalzaak en de uitbreiding van het assortiment koos Kees Traas voor crowdfunding. Door de uitbreiding met de webshop pet-special.nl was in totaal € 120.000,- benodigd en dat is gelukt. "Geweldig" riep Kees toen we hem belden om het snelle resultaat te delen.

Kees Traas is sinds 20 jaar actief als ondernemer in een dierenspeciaalzaak. Samen met zijn vrouw runt hij de winkel in de Bloemenlaan in Vlissingen: De dierspecialist, al geruime tijd een begrip voor veel klanten in de regio.
De bedrijfsvisie is onderscheidend in de markt te zijn door voeding te verkopen te midden van alle A merken die nergens anders te verkrijgen zijn. In een eenvoudige verpakking met een top brok voor alle dieren gebaseerd op eigen recept. De eigen merklijn diervoerders wordt door een producent in bulk aangeleverd en in ons magazijn verpakt in verschillende hoeveelheden en uitgeleverd aan de consument. Naast de verkoop geeft Kees de klanten ook voedingsadvies: "mijn klanten waarderen deze persoonlijke betrokkenheid. Een eerlijk advies op eigen wijze. Onze visie is om uw huisdier centraal te stellen in ons klanten contact".

In 2017 is de winkel uitgebreid met een webshop onder de naam pet-specials.nl met klanten in het gehele land. Voor financiering van deze groei en de uitbreiding van het assortiment heeft Kees gekozen voor crowdfunding bij Geldvoorelkaar.nl. Daarnaast heeft hij ook het dienstenpakket uitgebreid met de aanschaf van een graveer- en laser machine.

"De laser- en graveer afdeling die we zijn gestart gaat ons ondersteunen in het maken van gepersonaliseerde producten. Ook gaan we de klanten de mogelijkheid bieden om gegraveerde gedenksteentjes, grafkistjes en alles wat de dood van een huisdier te maken heeft te bestellen. Ook foto's laseren van huisdieren op alle mogelijke materialen behoort tot de mogelijkheden en is in toenemende mate de vraag van klanten" aldus Kees Traas.
John van der Valk heeft namens De Zeeuwse Zaken de aanvraag bij het platform begeleid. Naast de financiering is deze vorm van financiering ook een belangrijke bijdrage aan de marketingcampagne die de dierenspeciaalzaak gaat voeren voor de webshop, de uitbreiding van het assortiment en het dienstenpakket. De investeerders worden nieuwe ambassadeurs van het bedrijf. Deze extra naamsbekendheid helpt www.pet-specials.nl bij de verdere uitbouw en landelijke bekendheid bij de huisdieren liefhebbers.

 

//www.dezeeuwsezaken.nl/wp-content/uploads/2018/02/pslogo2-1.png

Aanmelden voor Z-Mail

U ontvangt updates van de financiële Zeeuwse markt met betrekking tot bedrijfsinvesteringen en financiële planning.

    Posted on 2 februari 2018