preloder

De Zeeuwse Zaken begeleidt succesvol verkoop Simon de Feyter BV

Vorige Volgende

Succesvol verkoop Simon de Feyter BV

Het eerste contact tussen Simon de Feijter en Perry Boogaard ontstaat in juni 2016. Simon exploiteert zijn bedrijf dat gevestigd is in Schoondijke al jaren zeer verdienstelijk met daarin agrarisch loonwerk en landbouwactiviteiten, transport, (groen)recycling en containerverhuur. De plannen om de onderneming te verkopen zijn concreet gemaakt en het verkoopproces is gestart medio 2016.

De eerste periode is benut om de activiteiten binnen de onderneming te inventariseren, analyseren, herstructureren en verkoopklaar te maken. Na een zorgvuldige analyse is de herstructurering geëffectueerd en wordt voorjaar 2017 het informatiememorandum opgesteld. Op een discrete wijze zijn potentiële kopers benaderd, waarmee de gesprekken en onderhandelingen zijn gestart. De onderhandelingen zijn in oktober 2017 afgerond en effectuering van de verkooptransactie volgt snel in november 2017.

Simon de Feijter kijkt met tevredenheid terug op het verkoopproces: “het is een intensieve en zeer  leerzame periode geweest. Onder deskundige begeleiding van Perry Boogaard zijn we stap voor stap door het verkoopproces heen geleid waarbij de gewenste transparantie en duidelijkheid is gegeven. Op ieder moment was er de bereidheid om uitleg te geven en overleg te plegen. De betrokkenheid was groot en de samenwerking erg prettig. Perry heeft de drive om alleen 100% goed genoeg te vinden. Ik had geen betere keuze kunnen maken om mijn bedrijf te verkopen”.

Sinke Groep uit Kruiningen is de nieuwe eigenaar van Simon de Feyter BV. Van harte gefeliciteerd.

//www.dezeeuwsezaken.nl/wp-content/uploads/2017/11/download.png

Aanmelden voor Z-Mail

U ontvangt updates van de financiële Zeeuwse markt met betrekking tot bedrijfsinvesteringen en financiële planning.

    Posted on 18 november 2017