preloder

De Streetplug

Vorige Volgende

Een uniek, innovatief product door mooie samenwerking gefinancierd

De Streetplug is een innovatief product en biedt een oplossing voor het laden van elektrische voertuigen. Het gaat hierbij om een ondergrondse laadvoorziening, waardoor obstakelvorming en wildgroei in de openbare ruimte voorkomen worden.

De Streetplug is een ingenieus product en wordt bediend door een app op je smartphone. Wanneer de Streetplug wordt geopend kan de laadkabel worden aangesloten in de Streetplug. Op het moment dat de Streetplug wordt gesloten, start het laadproces.

Meer informatie over de Streetplug vindt u op: www.streetplug.nl.

Knap staaltje vindingrijkheid

Mark de Leeuw en Ferdi Laban zijn de grondleggers van dit knap staaltje vindingrijkheid. Nadat de contouren van de Streetplug gedefinieerd waren, hebben zij Perry Boogaard in de arm genomen om het businessplan op te stellen en de financiering van dit unieke en perspectiefvolle product te arrangeren.

Het proces kenmerkt zich door een intensieve samenwerking waarbij diverse partijen uit het netwerk van De Zeeuwse Zaken zijn benaderd. Het resultaat van de samenwerking mag er zijn: naast een deel bancaire financiering door Rabobank, heeft Innogo een innovatiefinanciering verstrekt. Daarnaast is er een informal investor gevonden die achtergesteld vermogen beschikbaar heeft gesteld en een belang heeft verworven in Streetplug B.V.

Naast de financiële middelen, worden ondernemerskwaliteiten toegevoegd en groeit het perspectief van dit kansrijke, innovatieve product.

//www.dezeeuwsezaken.nl/wp-content/uploads/2018/02/header_streetplug2.jpg//www.dezeeuwsezaken.nl/wp-content/uploads/2018/02/header_streetplug.jpg//www.dezeeuwsezaken.nl/wp-content/uploads/2018/02/header_streetplug3.jpg

Aanmelden voor Z-Mail

U ontvangt updates van de financiële Zeeuwse markt met betrekking tot bedrijfsinvesteringen en financiële planning.

    Posted on 14 februari 2018