preloder

Climanova sparringpartner

Vorige Volgende

Sparring partner bij Climanova

Climanova BV is een innovatieve, sterk groeiende, internationaal actieve onderneming. Door de jaren heen is de firma Climanova geëvolueerd van een louter klimaat technisch installatiebedrijf tot een firma dat technische totaaloplossingen kan bieden.

De engineering vormt in dit geheel de centrale schakel. Ze maakt als het ware de verbinding tussen de commerciële afdeling en de uiteindelijke uitvoering. Vanaf de beginfase wordt de engineering betrokken bij het zoeken naar duurzame oplossingen. Deze vroege betrokkenheid zorgt er eveneens voor dat het traject vlotter verloopt.

De sterke uitvoerende kracht van het bedrijf werd aangevuld met een constructief denkend orgaan. De Climanova projecten kan men indelen in een drietal sectoren: Industrie, gebouwen (kantoren en commerciële ruimtes) en de agrarische sector.

In 2014 is het eerste contact gelegd tussen Harold Buijsse, directeur-eigenaar van Climanova en Perry Boogaard. De stormachtige ontwikkeling waarin het bedrijf terecht is gekomen, heeft diverse vraagstukken op het gebied van strategie van de onderneming, financiering van de groei, huisvesting en personeel gecreëerd.

Regelmatig bespreken we de actuele ontwikkelingen, het financieel perspectief, risicomanagement en andere zaken. Ook aspecten rondom structureren van de activiteiten binnen de onderneming komen aan de orde en worden geregeld. Het sparren met Perry Boogaard als deskundige sparring partner en zijn grote netwerk leveren een waardevolle bijdrage aan de ontwikkelingen van Climanova BV.

Neem ook contact op met de Zeeuwse Zaken

Dagelijks houden wij ons bezig met het koppelen van investeringsbehoefte en-aanbod. Dit is dan ook slechts één van de projecten die succesvol zijn uitgevoerd door De Zeeuwse Zaken. Graag helpen we u bij zakelijke of financiële vraag met betrekking tot bedrijfsfinanciering en/of financiële planning.

Recente projecten

Bushcraftshop.nl bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering bushcrafshop.nl De eigenaar van Bushcraftshop richtte in 2012 zijn onderneming op. Zijn passie voor outdoor en natuur...

Restaurant Da-Xin Introduceert Authentieke Wereldkeuken dankzij Crowdfunding

Drie authentieke Aziatische keukens op één locatie  Een Aziatisch restaurant met drie authentieke keukens op één locatie: Chinees,...

Holland Spine Centre Rotterdam

Holland Spine Centre - Bedrijfsfinanciering en crowdfunding Holland Spine Centre Rotterdam (HSC Rotterdam) is een nieuw onderneming gericht...


Posted on 31 januari 2017